top of page

sub, 10. srp

|

Zoom predavanje

SNIMKA LIVE WEBINAR: ZAHVALNOST - najbrži put do sreće

Naučite ovladati svojim čarobnim štapićem Zahvalnosti

Prijave su zatvorene za ovaj događaj!
Pogledaj ostale događaje...
SNIMKA LIVE WEBINAR: ZAHVALNOST - najbrži put do sreće
SNIMKA LIVE WEBINAR: ZAHVALNOST - najbrži put do sreće

Time & Location

10. srp 2021. 17:00

Zoom predavanje

About the event

Dragi moji,

s velikim zadovoljstvom i uzbuđenjem vam najavljujem kako ću 10.07.2021. održati novi LIVE WEBINAR!

Ovoga puta tema je: ZAHVALNOST ~ najbrži put do sreće!

Tokom 2-satnog predavanja predstavit ću vam zahvalnost kroz sve ono što sam naučila uz predani rad na sebi, ne samo teoretski već i kroz praksu; ispričat ću vam što sam ja sve postigla sa zahvalnošću, što sam sve konkretno manifestirala te kako sam u potpunosti iskreirala svoj život iz snova i kako ga i dalje kreiram.

Zahvalnost je onaj čarobni štapić  za kojim smo svi u potrazi.

Dobro je znati da zahvalnost, kada ovladamo njome, kada ju shvatimo što je, čemu služi i kako ju postižemo, ona tada postaje najbrži, najkraći i najzabavniji put do sreće, čarobni put do samih sebe, do prisutnosti u sadašnjem trenutku.

Govorit ću vam o brojnim metodama, tehnnikama i načinima kako implementirati zahvalnost u svoju svakodnevnicu te podijeliti s vama na koje sve načine je zahvalnost dio mojih dnevnih rituala rada na sebi. Također ću se posvetiti objašnjenju, što činiti kada imamo osjećaj da smo "nezahvalni", kada imamo dojam da "ne možemo osjetiti zahvalnost" i da "nemamo na čemu biti zahvalni".

Zadnji dio predavanja bit će posvećen odgovorima na vaša konkretna pitanja vezano uz zahvalnost, koja mi možete poslati u sklopu prijave, puem web forme ili na mail.

Bez obzira što ćete "samo" sjediti, slušati i zapisati pokoju mudrost i primjer, prije ili kasnije ćete primjetiti kako je upravo to bilo potrebno da biste zahvalnost kao metodu kreiranja, pretvorili u svoj STIL ŽIVOTA!

Pozivam sve vas koji ste spremni otvoriti um i svoja srca, koji ste spremni za novi nivo svijesti, kreacije i slobode, da rezervirate vrijeme za sebe i svoj osobni razvoj te mi se pridružite na ovom čarobnom druženju i razmjeni visokih vibracija i spoznaja.

KADA :       10 07.2021. od 17h - 19h

GDJE :       Online putem Zoom-a

CIJENA:    30€

PRIJAVA:   romana.lifecoach@gmail.com ili na web stranici www.romananamakse.com

Detaljna uputstva za plaćanje dobiti ćete po poslanoj prijavi.

Želite čuti još zanimljivosti vezano uz webinar? Tada kliknite na ovaj link i pogledajte video najavu koji sam snimila za vas! :)

Neizmjerno vam se radujem i veselim!

Vaša Romana ♥️

Share this event

bottom of page