top of page

Individualni rad sa mnom ~ 1 na 1

Readings&Channeling

Ponekad ne osjećamo da smo spremni zaći duboko u procese, no ipak priželjkujemo podršku i uzvišeno usmjerenje kako bismo mirno i u skladu sa sobom mogli napravili sljedeći korak u svom životu...

 

Dovoljno je samo otvoriti svoj um i srce te postaviti namjeru~pitanje za koje vam je izrazito važno i korisno dobiti odgovore vodstva!

 

To je energija koja pokreće moj proces kanaliziranja intuitivnih odgovora i poruka usmjerenja za vas, koje služeći se oracle kartama, snimam u obliku 30 minutnog audio zapisa.

Za kompleksnije životne situacije i odnose, potrebno nam je više jasnoće i razumijevanje kako bismo jednostavnije i sigurnije donijeli i proveli potrebne odluke.

Tu širu perspektivu možemo s lakoćom dobiti od naše Više Svijesti i uzvišenih vodiča!

 

U ovom procesu postavljanja pitanja~namjere, dobivate detaljan uvid za konkretnu situaciju ili odnos, gdje kroz 10 oracle karata kreiram 60minutni audio zapis, koji obuhvaća: usmjerenje o trenutnom stanju situacije/odnosa, što se prepriječilo na putu, koji je viši duhovni aspekt, koji je nesvjesni utjecaj, utjecaj neposredne prošlosti, naznake bliske i dalje budućnosti, kako vas drugi vide u toj situaciji/odnosu, koje su vaše najveće nade i strahovi te finalni ishod te vremenske linije...

Odgovori i vodstvo su uvijek tu, strpljivo čekaju na vas da postavite pitanje!

60min Readings & Channeling

Intuitivno čitanje i kanaliziranje
~ na daljinu

Audio zapis

60min | 111€

30min Readings & Channeling

Intuitivno čitanje i kanaliziranje
~ na daljinu

Audio zapis

30min | 66€

Postavi svoje pitanje i odgovori vodstva stižu...

Odaberi željenu uslugu i pošalji svoje pitanje~namjeru za koje želiš dobiti intuitivno čitanje i audio zapis kanaliziranih poruka vodstva!

bottom of page