top of page

čet, 01. lis

|

Zoom

Online GRUPA PODRŠKE kod ANKSIOZNOSTI i NAPADA PANIKE | Miss R.Makše

Dragi moji, s velikom radošću vas obavještavam kako od 01.10.2020. godine započinjem s održavanjem Online GRUPE PODRŠKE za sve vas koji se borite s ANKSIOZNOŠĆU i NAPADIMA PANIKE. Dva puta tjedno, u jutarnjem i večernjem terminu imat ćemo online druženje/sastanak u trajanju od sat i pol (90min).

Registration is Closed
See other events
Online GRUPA PODRŠKE kod ANKSIOZNOSTI i NAPADA PANIKE | Miss R.Makše
Online GRUPA PODRŠKE kod ANKSIOZNOSTI i NAPADA PANIKE | Miss R.Makše

Time & Location

01. lis 2020. 19:30 – 21:00

Zoom

About the event

Svakog UTORKA u 19.30h - 21.00h i svakog ČETVRTKA u 10.30h - 12.00h virtualno ćemo se okupiti putem Zoom aplikacije te ćemo kroz spontanih sat i pol vremena povezati se, stvoriti oazu mira, podrške, ljubavi i razumijevanja što je i CILJ ove inspirativne akcije, da svatko ima mogućnost povezati se s onima koji su prošli ili prolaze jednake ili slične životne prepreke bez obzira gdje se nalaze na ovome svijetu.  

U tim terminima rezerviranim za vježbanje osjećaja slobode i mira zaželjet ću vam dobrodošlicu, pričat ću vam poučna iskustva i priče, govorit ću vam o tome što su strahovi, što je anksioznost, što su napadi panike, kada se pojavljuju i zašto... Prepričavat ću vam moje osobno iskustvo s dugogodišnjim  napadima panike, govorit ću o svojim traumama i strahovima koje sam godinama pokušavala sakriti u dubinu svog bića sve dok više nije išlo pa sam se na kraju ipak morala pozabaviti sa suočavanjem istih kako bih se jednom zauvijek oslobodila tog neizdrživog tereta.  

S obzirom da se ne radi o online  seminaru ili predavanju već o GRUPNOJ PODRŠCI, itekako je poželjna vaša interakcija, da postavljate pitanja na koje ću vam uživo davati odgovore, da dijelite vaša iskustava i životne izazova (ako želite), da se međusobno podržavamo i  zajednički osnažujemo vjeru i mir koji su prijeko potrebni za pronalazak RJEŠENJA.  

 PRIJAVE za termin šaljite na mail mrmakse@mrmakse.com  Molim vas da se ne prijavljujete u komentarima ili putem poruka na društvenim mrežama jer tada postoji vjerojatnost da zbog velikog broja poruka vašu poruku ne stignem na vrijeme vidjeti.  

Cijena termina je 11€. Sve upite i upute za rezervaciju termina, uplatu, instalaciju Zoom aplikacije i njezino korištenje ćete dobiti kada se javite na mail.  Broj sudionika nije ograničen. 

Termini se uvijek održavaju u navedenim danima i vremenima osim ako iznimno ne bude navedeno drugačije o čemu će svi prijavljeni biti na vrijeme obaviješteni putem web stranice www.mrmakse.com  Iznimno se veselim i radujem ovom novom načinu provođenja moje životne misije - edukaciji, dijeljenju znanja i iskustava, pružanju razumijevanja, poticaja i podrške upravo onima kojima je to najpotrebnije.  

Vidimo se u slijedećem terminu!  

Voli vas puno vaša Romana ❤️

Share this event

bottom of page