top of page

PROCES ISCJELJENJA I OSOBNA TRANSFORMACIJA

Svi mi žudimo za unutarnjim mirom i osjećajem da smo sami kreatori svoga života, ali ponekad nam je potrebna pomoć kako bismo nakon nekog teškog ili izazovnog perioda ponovno pronašli unutarnju snagu i ovladali svojim mislima, emocijama i uspostavili svoju prirodnu fizičku, psihičku i emocionalnu ravnotežu.

Kada su nam naše želje, namjere i prioriteti jasno posloženi, kada smo prije svega iskreni prema sebi i ljudima oko sebe, kada vjerujemo i osjećamo svoju  intuiciju i djelujemo prema njoj, tada imamo stvarnu priliku živjeti uistinu sretan, slobodan i ispunjen život.

Služeći se znanjima koja sam stekla obrazujući se kao Projektni menadžer, Profesionalni Coach, NLP Master i Energoterapeut te primjenjujući ta znanja na vlastitim životnim poljima kao supruga, majka troje djece, dugogodišnja poduzetnica, motivacijska govornica...,  osjetila sam i prepoznala svoj životni poziv da služim onima kojima je potrebna podrška, da ih naučim teorijski i praktično kako iskoristiti ta znanja da te da im pomognem vratiti vjeru u sebe i dostojanstven život kakav zaslužuju živjeti.

 

Uz moje vodstvo, stručnost i posvećenost, uz moćne nlp i coaching alate te energetske tretmane zajedno otkrivamo prave uzroke disbalansa u vašem životu te za njih pronalazimo specifična i dubinska rješenja.

Odbacite stara uvjerenja i strahove koji sprječavaju vaš osobni razvoj te stvorite nove, osnažujuće i podržavajuće navike koje će  vam pružiti kvalitetan i čvrst temelj za daljni rast i razvoj!


Pošaljite mi upit putem kontakt forme, opišite mi namjeru s kojom mi se javljate, životnu temu ili problem za koji bi vam bilo izrazito korisno da porazgovarate s nekim tko će vas pažljivo saslušati, pružiti pažnju i razumijevanje, uz koga ćete se osjećati prihvaćeno i sigurno na putu svog vlastitog iscjeljenja i transformacije na svim razinama bića!

Tu sam za vas...

Romana 

Hvala! Vaša poruka je poslana.

bottom of page